Faina fara gluten

Faina fara gluten Afisare la marime maxima

faina fara gluten 1kg

Detalii

19,00 lei

faina fara gluten

ATENŢIE: Ultimele bucăţi în stoc!

Îngrediente: amidon de porumb si de cartofi, faina de orez si de porumb, dextroza, firbre de mere si de cartofi, fulgi de cartofi (cartofi, dioxid de sulf), stabilizator (guma guar E464), E575.
Recomandare de utilizare: 1 buc paine de 900g: - 500g amestec de faina Naturbit, 500ml apa calduta, 20g drojdie proaspata, 1 lingura ulei, 14g sare. Pentru aparat de copt paine: turnati apa si drojdia dizolvata in recipient, adaugati faina si sarea, dupa care fixati programul la aprox. 1.5 ore. Pentru cuptor traditional: amestecati ingredientele cu mixerul manual timp de 2-3 minute, dupa care introduceti aluatul in forma de copt, lasand la dospit pana se creste dublu, dupa care coaceti la  200C timp de 45 minute. Optional se poate unge cu ulei pentru estetica.