Modalitati de livrare si taxe de transport


Pentru livrarile cu curierat costul transportului depinde de greutatea coletului si de suma rambursata,
In afara oraselor, localitatilor care nu fac parte din reteaua Curierului, pretul unui km este 1 leu (TVA inclus) pentru fiecare Kg suplimentar.

 

Livrarea comenzilor se face prin curierate sau Posta Romana.

 

La comenzile sub 300 de lei (in valoare totala) CLIENTUL ISI ALEGE MODALITATEA DE TRANSPORT ( curierat sau Posta Romana ) pe care o plateste.
La comenzile de peste 300 de lei ( in valoare totala ) Vitalmarket.ro alege modalitatea de transport pe care o plateste.

Livrarea in SATU MARE este GRATUITA pentru comenzile ce depasesc 100 lei, pentru raza orasului Satu Mare

In cazul produselor care depasesc greutatea de 25 kg si nu pot fi manevrate de o singura persoana, nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului.

 Termen de livrare


Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa.

Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 2 si 7 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii in intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni pana vineri. In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul va va informa despre acest lucru in momentul confirmarii telefonice a comenzii. In aceasta situatie operatorul va va comunica noul termen de livrare. Aveti optiunea de a alege intre a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.

Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.