UNT SHEA 100% NATURAL, 100 G

UNT SHEA 100% NATURAL, 100 G Afisare la marime maxima

UNT SHEA 100% NATURAL, 100 G

Detalii

20,00 lei

UNT SHEA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Adaugă în coş

Untul de shea sau elixirul frumusetii

Este unul dintre cele mai hridratante uleiuri din lume care imbunatateste calitatea pielii. Reda supletea si elasticitatea pielii si o ajuta sa se regenereze usor. Protejeaza pielea de razele UV. Stimuleaza sinteza de colagen.
Untul de Shea, considerat şi “Aurul Femeilor”, provine din Africa de Vest, zonă cu un grad de umiditate scăzut. Untul de shea are o concentraţie mare de acizi graşi, acest lucru permiţând pielii să îşi menţină un nivel constant de auto-hidratare.
Femeile din acea regiune folosesc untul de shea de la gătit până la protejarea şi hidratarea pielii.
Untul de Shea nerafinat conţine vitaminele A, E, F, K, minerale şi reprezintă un ingredient excelent pentru hidratarea pielii, în special a pielii uscate, mature, ridate sau iritate.

Beneficiile untului de shea:
- Îngrijirea tenului şi a buzelor. Odată cu venirea iernii, faţa şi buzele au nevoie de hidratare, iar untul de shea are efecte de hidratare şi catifelare. Vitaminele A şi E apără pielea împotriva radicalilor liberi, pielea arătând astfel mai tânără, iar ridurile fiind mai puţin vizibile.
- Îngrijirea corpului. Untul de shea hidratează intens pielea, putând fi folosit şi pentru a calma pielea iritată în urma epilării, a tăieturilor şi a arsurilor minore.
- Îngrijirea părului. Măştile pentru păr cu unt de shea sunt foarte hrănitoare pentru părul uscat şi casant.
- Împotriva vergeturilor! Datorită vitaminelor din compoziţie, prin folosirea regulată a untului de shea, vergeturile pot fi prevenite sau chiar tratate.
În plus, untul de shea protejează pielea împotriva radiaţiilor UV.