Ulei de Macadamia 50ml

Ulei de Macadamia 50ml Afisare la marime maxima

Ulei de Macadamia 50ml

Detalii

17,00 lei

Ulei de Macadamia

ATENŢIE: Ultimele bucăţi în stoc!

Ingrediente: ulei de macadamia (macadamia ternifolia seed oil)

Aplicat pe piele ca atare, nediluat pentru pielea fragila, ten mixt, dezechilibrat, pielea imbatranita si uscata, atenuarea cicatricelor, atenuarea ranilor provenite de la arsuri solare, tratarea ranilor minore si alte afectiuni ale pielii, demachiant ,pentru tratarea cuperoza si problemelor circulatorii,ca ingredient inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%

Recomandat pielii fragile, în tratamentul vergeturilor, cicatricilor şi a ţesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este foarte emolient, hidratant, antirid şi cu o acţiune reparatorie, este bogat în vitaminele A1, B1, B2 şi minerale, antioxidanţi, combate radicalii liberi, protejează celulele, le hrăneşte având o capacitate mare de regenerare. Poate fi utilizat ca mască în cazul părului fragil şi îngrijire intensivă pentru mâini uscate. Uleiul din nuci de macadamia este ideal pentru masaj corporal sau facial, se absoarbe foarte rapid în piele lăsând-o fină şi catifelată.

Proprietatile sale puternic emoliente, precum si calitatile antioxidative fac din uleiul de macadamia un ingredient extrem de pretios pentru cosmetica. Utilizat atat in produsele pentru ingrijirea pielii, cat si in cele destinate parului, uleiul de macadamia este bland cu pielea, un bun emolient si foarte bine asimilat datorita compozitiei similare sebumului uman. Are efect nutritiv, ajuta la refacerea tesuturilor in urma iritatiilor si diverselor altor leziuni si este un excelent protector celular.

Unul dintre meritele acestui ulei bogat in acid palmitoleic este acela de incetinire a imbatranirii pielii. Odata cu inaintarea in varsta, pielea isi pierde proprietatile hidratante si elasticitatea prin scaderea cantitatii de acid palmitoleic din piele. Uleiul de macadamia vine in intampinarea acestui neajuns, asigurand prezenta acestui acid la nivel cutanat. Acesta este motivul principal pentru care uleiul de macadamia este utilizat pe scara larga in produsele cosmetice anti-rid si anti-imbatranire.