BalanceOil 300 ml

BalanceOil 300 ml Afisare la marime maxima

BalanceOil este un supliment alimentar cu polifenol omega complet natural pentru echilibru, bogatîn polifenoli din ulei de măsline, omega-3 şi vitamina D3. Ajustează şi menţine nivelurile de EPA + DHA, în siguranță şi echilibrul în corp a Omega-6:3, protejând în același timp celulele de daunele oxidării.

Detalii

199,00 lei

La promoție La promoție!

-31,00 lei

230,00 lei

BalanceOil 300 ml

Valori nutriţionale
 7.5 ml 12 ml
Ulei de peşte 4142 mg 6627 mg
Acizi grași Omega-3 1549 mg 2478 mg
din care EPA 802 mg 1283 mg
din care DHA 427 mg 683 mg
Ulei de măsline 2557 mg 4092 mg
din care acid oleic (Omega-9) 1918 mg 3069 mg
din care polifenoli 2.2 mg 3,5 mg
Vitamina D3 12.6 ug (250 % VR*) 20 ug (400 % VR*)

*VR = valoare de referință

Beneficii principale
  • Formulă sinergică care contribuie la funcționarea normală a inimii,2 a creierului1 şi a imunității3
  • Ajută la menţinerea unor niveluri bune de EPA şi DHA în organismul dvs.
  • Ajută la menţinerea nivelurilor optime de Omega-6:3 în organismul dvs.
  • Ajută la menţinerea nivelurilor de polifenol în organismul dvs. pentru a susţine lipidele din sânge împotriva stresului oxidativ6
  • Susține sănătatea și funcționarea normală a ochilor, întrucât conține 700 mg de DHA7
  • Contribuie la funcționarea normală a oaselor11, sistemului muscular12, dinţi normali13 și diviziune celulară14 întrucât doza zilnică conţine 20 µg vitamina D3
  • Susţine nivelurile normale de trigliceride din sânge8 , tensiune arterială normală9 şi niveluri normale de calciu în sânge10
  • Conţine numai arome naturale

Mai multe informatii

Ulei de peşte
Uleiurile de peşte utilizate în produsele BalanceOil+ au o specificație strictă pentru EPA şi DHA, care optimizează în mod eficient echilibrul de acizi graşi Omega-6:3 în organism în decurs de 120 de zile. Uleiurile de peşte pe care le utilizăm sunt derivate în principal din peşte mic pelagic cu viață scurtă, precum sardinele și anșoa. Uleiurile de peşte sunt derivate din peștele întreg, neprocesat. Uleiul trece printr-un proces de rafinare pentru a îndepărta agenţi contaminanţi de mediu (dacă există) şi este certificat ca fiind fără metale grele şi alte toxine. LYSI, producătorul BalanceOil+, îndeplinește toate cerințele de reglementare pentru producție și urmează GMP-uri (Bunele practici de fabricație) pentru produsele alimentare și farmaceutice.

Ulei de măsline extravirgin
Măslina spaniolă Picual este selectată datorită bogăţiei sale în Omega-9 şi conținutului foarte mare de antioxidant. Măslinele sunt de calitate de pre-recoltare, iar în timpul procesului, sâmburii sunt scoși şi numai fructele sunt presate la rece, rezultând într-un ulei extravirgin bogat în Omega-9 (acid oleic) cu un conţinut foarte ridicat de antioxidanți numiți polifenoli (peste 750 mg/kg5 ), ambele cu mai multe efecte benefice.15 Polifenolii protejează BalanceOil+ în sticlă, dar şi mai important, şi celulele dvs.6

Vitamina D3
BalanceOil+ conține vitamina D3 (colecalciferol). Folosim o vitamină D3 naturală (colecalciferol) produsă din lanolină. Lanolina este o grăsime naturală care se găseşte natural în lâna de oaie. vitamină D3 se produce prin dizolvarea unui precursor al vitaminei D3 din lanolină. Acesta este apoi modificat chimic și activat prin expunerea la lumină ultravioletă (UV). Procesul chimic este comparabil cu procesul care apare în pielea umană atunci când acesta produce vitamina D3 .

Tocoferoli naturali
Amestecurile de tocoferoli sunt antioxidanți folosiți adesea în suplimentele alimentare. Tocoferoli naturali utilizaţi sunt produși fără GMO, distilați din uleiuri de înaltă rafinare din boabe de soia, foarte rafinați, care sunt supuși unei rafinări ulterioare şi, prin urmare, nu conţin proteine din soia. Aceasta înseamnă că nu există alergeni prezenți. Compoziţia tipică este: alfa-, beta-, gama- şi delta-tocoferoli.

Sinergia dintre uleiul de pește șI cel de măsline = rezultate
Oamenii noştri de ştiinţă au formulat BalanceOil+ pentru a combina Omega-3 cu cantităţile corecte de ulei de măsline, care furnizează Omega-9, şi antioxidanţi în cantităţi foarte mari. Această combinaţie sinergică face posibilă ajustarea şi menţinerea în siguranţă a produsului Omega-3 în corpul dvs. pentru a obține un echilibru Omega-6:3 sub 3:1.

Echilibrare dovedită în 120 de zile
Laboratoarele noastre certificate sunt responsabile pentru analizarea testelor de sânge uscat pentru acizii graşi unsprezece din sânge, făcând ca baza noastră de date să fie cea mai mare de tip de produs. Raportul mediu de Omega-6:3 pentru persoanele care nu iau un supliment de Omega-3 este de 12:1 pentru nord Europa, 15:1 pentru Europa şi 25:1 pentru SUA. După ce luaţi BalanceOi+ timp de 120 de zile, raportul mediu este pentru majoritatea persoanelor de sub 3:1.