ZINZINO PROTECT -60 CAPS

ZINZINO PROTECT -60 CAPS Afisare la marime maxima

Xtend, cel mai avansat supliment imunitar și nutritiv, este o sursă remarcabilă de micro-și fitonutrienți, ce conține 23 de vitamine și minerale esențiale, precum și 1-3, 1-6 beta-glucani derivați din drojdie, protejând și reînnoind celulele și țesuturile. Xtend este complementul perfect BalanceOil și ZinoBiotic pentru protocolul dvs. de sănătate.

Detalii

125,00 lei

Preț redus!

-17,00 lei

142,00 lei

ZINZINO PROTECT

Xtend este cel mai avansat supliment disponibil în prezent. Începe cu o gamă completă de 23 vitamine şi oligoelemente, adaugă fitonutrienţii* cheie şi îi încununează cu Wellmune, un beta 1,3/1,6-glucan purificat, extras din
drojdie de panificaţie.

Beneficii cheie

  • Vă veţi putea bucura de un surplus de energie1
  • Vă îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului osos (oase şi articulaţii2
  • Vă întăreşte sistemul imunitar3
  • Sourced from natural ingredients
  • 145 de beneficii confirmate pentru sănătatea dvs. (Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară, EFSA)
  • Asigură un complex exhaustiv de factori nutritivi necesari pentru creşterea şi repararea ţesutului4

Savurați mai multă energie1

Există menţiuni nutriţionale de sănătate care afirmă că vitaminele B (B1-B12), precum şi o serie de minerale din compoziția Xtend, ca de exemplu, cuprul, magneziul, iodul şi manganul sunt importante pentru un metabolism normal, generator de energie.

Îmbunătățește funcţionarea sistemului osos şi a articulațiilor2

În compoziţia suplimentului Xtend se regăsesc o serie de vitamine şi minerale a căror importanţă pentru sănătatea aparatului locomotor este confirmată de o serie de menţiuni nutriţionale aprobate. Acestea sunt vitaminele D, C, K, precum şi magneziul, manganul şi zincul. 

Întăreşte sistemul imunitar3

Xtend conţine beta 1,3/1,6-glucani. S-a demonstrat clinic că acest element nutritiv, extras din peretele celular al unei tulpini brevetate, cu grad mare de puritate, drojdie de panificație, întăreşte sistemul imunitar*. Efecte benefice similare pentru sănătatea organismului au şi alte ingrediente din compoziţia Xtend (de exemplu acidul folic, fierul, vitamina B6, cuprul) (*confirmate de 13 studii clinice).

În plus faţă de vitamine şi minerale, Xtend conţine şi carotenoide, xantofili, precum şi un complex de polifenoli obţinuţi din fructe, mirodenii şi legume. Pentru a obţine din alimentaţie aceeaşi cantitate de elemente nutritive, ar trebui să consumaţi zilnic peste 3.000 calorii din alimentele cu cel mai mare conţinut de substanţe nutritive.

Toate ingredientele din compoziţia Xtend acoperă peste o sută de beneficii pentru sănătate confirmate de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară). Acestea au impact asupra fiecărei celule, organ şi ţesut 4 din organism.  Xtend este suplimentul perfect pentru BalanceOil, asigurându-vă un program complet de susţinere nutritivă.