ZINZINO BALANCE TEST

ZINZINO BALANCE TEST Afisare la marime maxima

Dobândiți o viziune unică asupra echilibrului Omega 6:3 al corpului dvs. și vedeți rezultate individualizate de tip „Înainte și după” ale BalanceTest.

Detalii

250,00 lei

La promoție La promoție!

Acest test ușor de efectuat al picăturii de sânge uscat, oferit de laboratorul independent VITAS, poate fi realizat rapid acasă și vă ajută să vă inițiați protocolul de sănătate.
În lumea modernă de astăzi, mâncăm altfel decât o făceam la începutul anilor 1900, când, spre exemplu, mâncarea de tip fast food nu exista în meniu. Însă, chiar dacă ne gătim singuri mâncarea, ingredientele, din păcate, nu mai sunt de aceeași calitate.

LABORATORUL VITAS
unde se prelucreaza analiza este sub contract certificat GMP pentru analize chimice, cu o experienţă de 20 ani in furnizarea de servicii de analiză cromatografica de inaltă calitate bazate pe tehnologie si ştiinţă de ultima oră
Acesta analizează proba trimisă pentru a determina profilul acizilor graşi ca reflecţie a dietei.

Carnea tinde să provină, în principal, de la animale hrănite cu furaje într-un hambar, în loc să mănânce iarbă în câmp deschis, iar peștele precum somonul este crescut în bazine închise și hrănit cu făină de pește, în loc să se hrănească cu alege în mări adânci. Aceste lucruri au un impact uriaș asupra valorii nutritive a mâncării și, prin urmare, asupra celulelor, țesuturilor și organismelor noastre.
BalanceTest de la Zinzino este un test autoadministrat ușor de utilizat pentru analizarea acizilor grași din sânge, care reflectă grăsimile din alimentele pe care le consumați. BalanceTest este un test al picăturii de sânge uscat (DBS), despre care s-a dovedit științific că este la fel de precis ca o probă de sânge venos, dacă se analizează acizii grași.

Tot ce trebuie să faceţi este să picuraţi puţin sânge din deget pe hârtia de filtru şi să lăsaţi să se impregneze timp de câteva secunde. Serviciile analitice VITAS* vor analiza în mod anonim conținutul a 11 acizi grași** din sânge, cu o precizie de 98%. Rezultatul este, apoi, afișat, după aproximativ 20 de zile, pe site-ul zinzinotest.com, unde sunt furnizate informații despre reportul de echilibru Omega-6:3, conținutul de Omega 3, profilul protecției împotriva acizilor grași și multe altele.

Studiile privind profilul acizilor graşi din sânge au demonstrat că acest profil este strâns legat de starea de sănătate.

* Vitas este un laborator subcontractat de analize chimice certificat GMP, cu 20 de ani de experiență în furnizarea de analize cromatografice de înaltă calitate, bazate pe cunoștințe și tehnologie de avangardă.
** Cei 11 acizi grași sunt: acidul palmitic (PA), acidul stearic (SA), acidul oleic (OA), acidul linoleic (LA), acidul alfalinolenic (ALA), acidul gama-linolenic (GLA), acidul dihomo-gama-linolenic (DHGLA), acidul arahidonic (AA), acidul eicosapentanoic (EPA), acidul doco-sapentanoic (DPA), acidul doco-sahexanoic (DHA).

Test autoadministrat al picăturii de sânge uscat
Măsoară 11 acizi graşi prezenţi în sângele dvs.
Indică valoarea raportului Omega-6:3 din organismul dvs.

CUM FUNCTIONEAZA ?
Trebuie să efectuați primul dvs. BalanceTest și, apoi, să începeți imediat să luați doza dvs. zilnică de produse Zinzino Balance. Continuaţi administrarea produselor Balance, potrivit recomandărilor,
timp de 120 zile, apoi faceţi al doilea BalanceTest pentru a afla cum s-a modificat profilul acizilor graşi din organismul dvs.

*Dacă rezultatele iniţiale indică un echilibru Omega-6:3 de 3:1 sau mai bun, va trebui să contactaţi reprezentantul Zinzino deoarece nu aveţi nevoie de produse Balance.

NIVELUL DVS. DE PROTECȚIE (VALOAREA PROFILULUI
ACIZILOR GRAȘI) Acest factor indică profilul a unui număr de 11 acizi grași prezenți în sângele dvs. Valorile se încadrează pe o scară de la 0 la 100 și obiectivul este de a ajuta utilizatorul să obțină un scor de 100 la al doilea test, după 120 de zile. Acest lucru nu spune nimic despre starea de sănătate a persoanei, ci numai despre nivelul de protecție împotriva acizilor grași.

RAPORTUL DE ECHILIBRU OMEGA-6 (AA) – OMEGA-3 (EPA)
Raportul de echilibru Omega-6 (AA) – Omega-3 (EPA) este măsurat prin exprimarea raportului dintre Omega-6 și acizii grași Omega-3. Raportul dintre cele două exprimă un profil neechilibrat (peste 9:1), semi-echilibrat (între 9:1 și 3:1) sau echilibrat (3:1 sau mai puțin). Dacă utilizatorul prezintă valori de 3:1 sau mai mari, obiectivul este de a-i modifica regimul alimentar pentru a atinge 3:1 sau mai puțin.

NIVELUL DE OMEGA-3 (EPA+DHA)
Procentajul vă arată cât de mult reprezintă nivelul dvs. de EPA+DHA Omega-3 din profilul total de acizi grași din organismul dvs. Acizii Omega-3 au multe beneficii deoarece reprezintă elementul constructiv principal al celulelor dvs. EPA este prezent cu precădere în sânge, mușchi și țesuturi, în timp ce DHA este prezent cu precădere în creier, spermă și ochi. În buletinul de rezultate al testului, intervalul ideal este de 8% sau mai mult. Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) afirmă că EPA și DHA contribuie la menținerea funcției cardiace normale. DHA contribuie, de asemenea, la menținerea funcției vizuale normale și a funcției cerebrale normale.
INDICELE DE FLUIDITATE A MEMBRANEI CELULARE
Acesta reprezintă raportul dintre acizii grași saturați și Omega-3 (EPA+DHA). Fluiditatea acizilor grași saturați este mai mare decât fluiditatea acizilor grași Omega-3. Un raport mai bun 4:1 (acizi grași saturați la acizi grași Omega-3) va crește fluiditatea membranei celulare.

REZISTENȚĂ MENTALĂ – INDICE ALIMENTAR
Reprezintă raportul dintre Omega-6 (AA) și Omega-3 (EPA+DHA). Un aport suficient de acizi grași Omega-3 marini, DHA, în regimul alimentar contribuie la menținerea unei funcții cerebrale normale. Creierul este centrul de comandă al sistemului nervos. El monitorizează și controlează răspunsul organismului la informațiile provenite de la organele de văz, auz, miros și gust.

EFICIENŢA FORMĂRII ACIDULUI ARACHIDONIC (AA)
Aceasta indică eficiența cu care sângele dvs. transformă acizii grași, Omega-6, din alimentația dvs. în acizi grași esențiali Omega-6 (AA) în organismul dvs. Dacă prezentați o eficiență sub 30%, se recomandă să includeți în alimentația dvs. alimente bogate în AA, precum pui, curcan, porc și somon de cultură.