Ulei de migdale dulci 100ml

Ulei de migdale dulci 100ml Afisare la marime maxima

Ulei de migdale dulci 100ml

Detalii

29,00 lei

Ulei de migdale dulci

ATENŢIE: Ultimele bucăţi în stoc!

INGREDIENTE: Ulei de MIGDALE DULCI 100% natural

 

Este utilizat:

Atat pentru fata si corp, cat si pentru ingrijirea parului.

Masajul scalpului cu ulei de migdale, de doua ori pe saptamana are un efect remarcabil, previne caderea parului iar acesta va creste mai rapid si va fi mai sanatos.

Uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca un demachiant natural, avand totodata efecte de hidratare asupra tenului.

Uleiul de migdale este  utilizat foarte mult pentru masaj, multe dintre uleiurile de masaj de pe piaţă având ca bază uleiul de migdale. Acesta este absorbit cu uşurinţă, nu lasă pielea grasă şi îngrijeşte datorită calităţilor emoliente şi calmante. 

PROPRIETATI:

 

Are o eficienţă nutritivă superioară fiind bogat in vitamina A, B si E . Se utilizează prin aplicare şi masare locala, având efect asupra pielii: hidratant, anticelulitic, hipertonifiant mamar.  Hrăneşte pielea şi o catifelează. Conţine acizi graşi benefici pentru piele dar şi pentru sănătate. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele; este adjuvant în caz de iritaţii sau inflamaţii. Hidratează pielea din jurul ochilor, masajul cu ulei de migdale dulci fiind recomandat pentru atenuarea cearcănelor. Previne îmbătrânirea pielii şi netezeşte ridurile; Hrăneşte scalpul şi netezeşte cuticulele părului, oferind strălucire. Este un ulei usor ce nu se absoarbe imediat in piele, insa nici nu o lasa grasa.